willkommen zum Ferme du Brusquand

11 km van Sarlat...

Marie, Ginette, Isabelle en Charlotte heten u welkom in hun groene en bloemrijke, aangename boerderij, waar u kunt de ganzen en eenden wandelen in de natuur te kijken.

willkommen zum Ferme du Brusquand willkommen zum Ferme du Brusquand


DE BOERDERIJ EN RESTAURANT DAGELIJKS OPEN

I nostri prodotti, derivati da oca e anatra, sono in vendita presso la nostra presa, con degustazione gratuita (foie gras intero, paté, "grillons", confit, petto d'anatra, ventriglio...). ,

Gratis rondleidingen dagelijks om 05:00 uur met een demonstratie van dwangvoeding en gratis proeverij van onze producten. Onze producten afkomstig van ganzen en eenden worden verkocht in onze winkel, met gratis proeverij ...). (foie gras, pate, "Grillons" confit, eendenborst, de spiermaag.

welkom op ferme du Brusquand

U kunt ook deze producten op je bord op een reservering in onze mooie Auberge du Bonheur: authentieke recepten, geserveerd in een vriendelijke en ontspannen familiale sfeer (pre-registratie is noodzakelijk in het hoogseizoen).

welkom op ferme du Brusquand

En als je de plaats zoals, verwelkomen wij u met plezier in ons du Bois Brusquand: 2 huisjes en een logcabin, zeer comfortabel en goed uitgerust, biedt een duidelijk beeld van de heuvels en ons dorp, zwembad, jacuzzi. U kunt dan blijven met half-of volpension.

welkom op ferme du Brusquand